Find nærmeste

THE GRILL
Dansk English Deutsch

The Grill Holstebro

Dominovej 26

7500 Holstebro

97 40 57 00

bookholstebro@thegrill.dk

Åbningstider

  • Mandag
    Fra kl. 18
  • Tirsdag
    Fra kl. 18
  • Onsdag
    Fra kl. 18
  • Torsdag
    Fra kl. 18
  • Fredag
    Fra kl. 18
  • Lørdag
    Fra 10-14 Fra kl. 18
  • Søndag
    Fra 10-14 Fra kl. 17

Udtalelser fra medarbejdere

Kaj
Centerchef i Bowl'n'Fun
Rasmus Kaj Petersen Beskaaret

”Jeg hedder Kaj og star­tede i sin tid som opvasker, hvor det stærke sammenhold var det største trækplaster.

Sidenhen bød karriereren på en masse fadøl, som skulle skænkes og bowlingbaner som blev passet og plejet på bedste vis. Jeg betragtede aldrig Bowl’n’Fun som en levevej, men 11 år senere måtte jeg erkende, at glæden ved branchen ikke kunne undværes. Så da udviklingsmulighederne bød sig, greb jeg chancen.

Jeg har via selvlæring, begavede kollegaer og masser af lærerige kurser formået at modne og finde mig selv i et firma, som jeg ikke ville være foruden.

Det er ikke kun mine bedste færdigheder, som jeg har fået af Bowl’n’Fun, det er også mine bedste venner.

I dag sidder jeg med ansvaret for en masse
unge ansatte, deres udvikling og et stort centers drift.
Jeg har lagt tusindevis af timer i denne kæde,
men sikken en fornøjelse det har været, at nå hele vejen hertil.”     

 

Sara
Centerchef i Bowl'n'Fun
Sara Yousif Beskaaret

”Jeg hedder Sara og i 2007 startede jeg i Bowl’n’Fun Århus i forbindelse med en uges praktikforløb i 9. Klasse.

Min primære opgave denne uge var, at følge køkkenchefen. Da jeg kendte den daværende souschef, stak hun blot en ansættelseskontrakt i hånden på mig efter endt uge. Jeg skrev så under og havde et ungarbejder job. Jeg vekslede en del mellem køkken og opvask, men mit primære arbejde var i køkke­net. Der var jeg i 8 år indtil der en dag var brug for mig som hjælp i Hobro. Vi talte en del om det, og jeg fandt det meget interessant at have en lederstil­ling. Der troede Bowl’n’Fun heldigvis på mig, for jeg havde absolut ingen erfaring med det admi­nistrative. Herefter blev jeg ansat som centerchef i Bowl’n’Fun Hobro i 2015 og fortsatte til Århus i 2016.”     

 

 

 

 

Steffenie
Souschef i Bowl'n'Fun

Steffenie Beskaaret

”Jeg hedder Steffenie og startede i Bowl’n’Fun som 15 årig som opvasker. Da jeg fyldte 18 år, rykkede jeg ud i resturant/booking som servicemedarbejder, og blev efter et års tid en del af chefvært-teamet.

Jeg har altid været glad for at arbejde i Bowl’n’Fun - arbejdet i sig selv, gæsterne og bestemt kollegaerne. Sammenholdet og samværet blandt personalet er helt fantastisk, og bestemt også noget der bliver vægtet højt.

Jeg valgte for en periode at tage ud og rejse, men kom efterfølgende tilbage til Bowl’n’Fun som chefvært. Da vores souschef valgte at opsige sin stilling, blev jeg efterfølgende tilbudt stillingen som souschefaspirant, og er nu blevet souschef.

Jeg har udviklet mig meget gennem årene bl.a. gennem kurser og i selve arbejdet generelt og er hermed blevet mere ansvarsbevidst. Jeg har altid været meget genert, så det har været en kamp for mig at nå dertil, hvor jeg står nu - men har fået stor opbakning fra vores centerchef, som virkelig har været en god støtte.

 

 


Henrik Holm
Køkkenchef i The Grill
Køkkenchef_Henrik

”Bowl’n’Fun er en kædevirksomhed, hvor medarbejderne på tværs af centrene sparrer med hinanden. Det betyder at man får mulighed for, at lære af hinanden og bidrager med nye ideer og kreative input. Samarbejdet giver også et netværk mellem køkkenerne, i restauranten The Grill, i form af forskellige kurser. Her mødes vi for at lære nyt og afprøve nye ideer. I Bowl’n’Fun og The Grill er vores vigtigste opgave, at skabe en god oplevelse for gæsten, i form af underholdning og spisning.

I de enkelte centre sættes der stor fokus på et godt samarbejde og et godt socialt miljø– det skal være sjovt at gå på arbejde. Arbejdet er præget af en uformel stemning, hvor alle træder til for at give vores gæster en god oplevelse. Vi arbejder ud fra ”frihed under ansvar”, hvor der bliver lyttet til medarbejderne og taget godt imod nye ideer. Som kok/køkkenchef i The Grill har man ansvaret for, at skabe en helhed for gæsten på smag, udseende og kvaliteten af maden.”     

 



Nanna Sofie Jørgensen 
Ungarbejder    

Ungarbejder_Nanna

”Hos Bowl´n´Fun er det hovedsageligt min opgave, at sikre opvasken er pæn
og ryddet. Herudover hjælper jeg til i køkkenet, når der er behov for det. Jeg er glad for, at arbejde hos Bowl´n´Fun, fordi der er en god stemning blandt kollegaerne og hos gæsterne. Selv i travle perioder sørger vi for, at behandle hinanden med respekt og bevare den pæne tone.”

© The Grill